miercuri, 10 august 2011

Tincu si Ursache au probleme inainte de Mondiale

Nationala Romaniei se afla zilele acestea la mare pentru a pregati Cupa Mondiala ce urmeaza sa debuteze peste o luna in Noua Zeelanda. Stejarii se antreneaza de zor pe pe terenul “Callatis“ din Mangalia, insa au aparut si doua probleme: Marius Tincu si Vali Ursache sunt accidentati. Se spera ca acestia sa fie recuperati pana pe 25 august, atunci cand Romania are ultimul sau meci de pregatire, altfel s-ar putea ca ei sa piarda jocul inaugural cu Scotia, primul din grupa de la CM. Neptun este statiunea de la malul marii unde se antreneaza nationala Romaniei. Dupa ce saptamana trecuta pregatirea s-a desfasurat la Constanta. In aceste zile pregatirea nationalei este axata pe acumulare fizica, urmand ca abia de saptamana viitoare, cand Stejarii se muta la Bucuresti, sa se porneasca la drum si cu antrenamente tactice.

Din pacate exista si 2 probleme cu accidentarile. Marius Tincu si Valentin Ursache sunt jucatorii cu probleme, sperandu-se ca ei sa-si revina cat mai repede si sa poata participa la meciul cu Perigueux din 25 august. Acel joc va fi ultima repetitie generala a Romaniei inainte de Mondiale, de aceea este important ca toti jucatorii nostri sa poate lua parte la acel meci.

Nu uitati ca Romania mai are 30 de zile pana debuteaza la Cupa Mondiala, impotriva Scotiei. Pana atunci Stejarii au meci cu Ucraina, pe 20 august, (restanta din CEN) si cu Perigueux pe 25 august (meci de pregatire). Pe 1 septembrie se pleaca in Noua Zeelanda pentru cea mai importanta competitie a ultimilor 4 ani. Alaturi de Scotia, adversarele noastre sunt Argentina, Anglia si Georgia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu