joi, 4 august 2011

Adversarele Romaniei la Mondiale joaca sambata: Anglia cu Tara Galilor si Argentina cu Selectionata Americii de Sud

  Jucatorii si stafful tehnic al nationalei Romaniei vor fi in acest weekend cu ochii la televizor pentru a-si vedea jucand adversarele de la Cupa Mondiala. Anglia si Argentina, cele mai puternice formatii cu care Stejarii se vor intalni in grupa B de la CM, vor juca partide de pregatire cu Tara Galilor, respectiv Selectionata Americii de Sud. Meciurile se vad pe Sport 1 si Digi Sport 2, conform programului de mai jos.Anglia si Argentina bantuie deja visele Stejarilor nationalei Romaniei cu o luna inainte de startul Cupei Mondiale, asa ca meciurile de sambat sunt importante pentru a vedea cum joaca adversarele noastre.

Mai intai vedem la lucru nationala Angliei. Echipa cu care vom juca pe 24 septembrie are acum meci cu Tara Galilor, o partida cat se poate de tare tinand cont de valoarea adversarelor si ambitiile acestora la Mondiale. Meciul va fi tranmis IN DIRECT de Sport 1 incepand cu ora 16:30.

A doua partida a zilei va fi jocul Argentinei cu Selectionata Americii de Sud. De remarcat faptul ca in aceasta selectionata vor fi si jucatori pe care argentinienii nu i-au inclus in lotul lor pentru CM, asa ca orgoliile din teren se anunta pe masura. Acest joc se va vedea sambat seara pe Digi Sport 2, de la ora 23:45.

Aveti mai jos programul celor 2 intalniri.

RUGBY LA TV

Sambata, 6 august - Sport 1

16:30: Anglia - Tara Galilor

Sambata, 6 august - Digi Sport 2

23:45: Argentina - Selectionata Americii de Sud

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu