marți, 9 august 2011

Steaua se pregateste de reluarea campionatului


Steaua Bucuresti este una dintre echipele care asteapta cu nerabdare reluarea competitiilor interne. Militarii au efectuat deja un cantonament de refacere la Costinesti, in perioada 5-18 iulie, pregatindu-se acum la baza din bulevardul Ghencea. Prima parte a pregatirii elevilor lui Marin Mot se va axa pe specificul jocului de rugby in 7, ros-albastrii dorind sa faca o figura cat mai frumoasa la prima etapa a acestui campionat, programata la Bucuresti, in 20 august.

Ca in fiecare stagiune, Steaua ataca primul loc in toate competitiile la care participa, dorind sa castige titlul national atat la rugby in 15 cat si la rugby in 7.
Cupa Romaniei va fi abordata in functie de efectivul disponibil la data meciurilor, colectivul tehnic din Ghencea stiind ca prezenta masiva a jucatorilor la loturile nationale ar putea fi un dezavantaj pe termen lung, pentru formatie.
La nivelul lotului, Mot a spus ca vor fi promovati un numar de 3-4 juniori din propria pepiniera, purtandu-se in acelasi timp, tratative cu alti 3 jucatori care activeaza in campionatul intern.

Steaua a castigat la inceputul verii cea de-a doua editie a Memorialului “Eroii Revolutiei”, turneu care de altfel a fost o prima etapa a pregatirii echipei militare.

Vorbind despre Cupa Mondiala din Noua Zeelanda, Marin Mot a declarat ca “avem o grupa foarte grea, cu adversari de calibru. De aceea trebuie sa ne mobilizam bine si sa castigam un meci, daca nu chiar doua”.

Tot referitor la activtatile loturilor nationale, Marin Mot a spus ca “retrogradarea din elita continentala la rugby in 7, care este o disciplina olimpica, nu da bine ca imagine. Selectia prost facuta este principalul motiv pentru care ne-am clasat doar pe locul 11″.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu