sâmbătă, 20 august 2011

Rugbiștilor tricolori li s-au pierdut bagajele cu echipament de către Tarom.


Naționala de rugby a României are parte de un drum cu peripeții până la Lvov, unde mâine va înfrunta Ucraina, într-un meci contând pentru Cupa Europeană a Națiunilor.

Delegația tricolorilor a plecat în această dimineață din București cu o cursă Tarom până la Timișoara, urmând ca restul drumului până la Lvov să fie parcurs cu o altă aeronavă.

La Timișoara n-au ajuns însă toate bagajele. Jucătorii au la ei echipamentul de joc, dar pe drum s-au rătăcit genți care cuprindeau echipamentul de antrenament.„Ai două perechi de ghete, să-mi dai și mie una?”, se întrebau „stejarii”. Cei din delegația României speră ca echipamentul care lipsește să ajungă până mâine la Lvov, meciul urmând să înceapă la ora 17.00.

Tricolorii au călătorit până la Timișoara alături de Traian Igaș, ministrul de Interne.

În avionul de Ucraina s-a urcat și fotbalistul brazilian Eric de Oliveira, transferat de la Gaz Metan Mediaș la Karpati Lvov.

Potrivit reprezentanților Tarom, bagajele rugbistilor români nu au fost pierdute, ci s-a luat decizia de a fi trimise la Timișoara cu o altă aeronavă, deoarece la cursa de astăzi se atinsese greutatea maximă admisă.

”Din acest motiv, nu au mai fost urcate în avion bagajele unor pasageri, inclusiv bagajele a doi membri din echipa națională de rugby. Bagajele au fost trimise, însă la Timișoara cu următoarea cursă, care a decolat din București la orele 17.00, și vor fi trimise cu o altă companie aeriană la Lvov, în Ucraina, mâine dimineață. Bagajele vor putea fi ridicate de la aeroport începând cu orele 12.00, astfel încât să nu creăm inconveniențe majore sportivilor”, au declarat oficialii Tarom.

Aceștia regretă disconfortul creat, însă, precizează că există limite operaționale în ceea ce privește încărcatura aeronavei, care trebuie respectate din motive de siguranță a zborului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu