marți, 2 august 2011

Anglia si-a prezentat echipamentul pentru Cupa Mondiala


Federatia Engleza de Rugby (RFU) si Nike au prezentat echipamentul de joc pentru sezonul 2011-2012. Acesta este alcatuit pentru prima data in istoria nationalei Angliei, din elemente avand o singura culoare. Astfel, cele doua randuri de echipament vor fi alb, respectiv negru.

Fiecare element al noului echipament a fost imbunatatit si ajustat respectand cererile jucatorilor de-a lungul anilor trecuti. Acestea sunt create dupa o tehnologie patentata Nike, Dri FIT, ce optimizeaza temperatura corpului si asigura o protectie mai mare impotriva transpiratiei. O noua premiera este croiala de la linia gatului, fiind pentru prima data cand tricoul este perfect mulat pe corp.

De asemenea sortul are o portiune de material absorbant care foloseste la uscarea mainilor si deci ofera un avantaj jucatorilor in controlul mingii.

Vom avea ocazia sa vedem aceste doua randuri de echipament in cele patru meciuri test ale Angliei din aceasta luna. RFU a anunat deja ca echipamentul alb va fi folosit contra Tarii Galilor, la Cardiff, si Irlandei, in timp ce contra Argentinei si Tarii Galilor, pe Twickenham, vor purta echipamentul negru.

Romania va intalni Anglia in grupa B a Cupei Mondiale din Noua Zeelanda pe 24 septembrie. Britanii vor evolua contra Romaniei in echipament de culoare alba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu