marți, 2 august 2011

Romania joaca un meci de pregatire cu Perigueux


Echipa nationala de rugby va sustine ultimul meci de pregatire inainte de Cupa Mondiala contra formatiei franceze de liga a doua Perigueux, noua echipa a timisoreanului Samuel Maris.

Meciul va avea loc in Franta pe 25 august, incepand cu ora 19:30.

Pilierul Samuel Maris a semnat un contract valabil pentru doi ani cu echipa la care mai este legitimat un alt roman, Augustin Petrichei.

“Consider ca acest transfer este un pas inainte pentru cariera mea. Sper sa cresc si sa revin la forma maxima. Le multumesc celor de la Timisoara pentru intelegere. O sa ma integrez mai usor pentru ca acolo e si Petrichei care m-a ajutat deja foarte mult. Sunt la trei ore de mers de fratele meu si asta ma bucura foarte mult. Imi doresc sa revin la nationala. Nu imi e frica de concurenta. Sper sa fiu doar sanatos, restul le fac eu”, a declarat pilierul Sami Maris.

Acesta se va intoarce sa joace pentru Timisoara in finalul de sezon.

Va reamintim ca Romania va juca si restanta din Cupa Europeana a Natiunilor cu Ucraina, la Lvov, pe 20 august.Augustin Petrichei, de doi ani la Perigueux

Jucatorul de linia a doua Augustin Petrichei evolueaza de doi ani la acest club.

“E o onoare sa joc impotriva Romaniei. Meciul va fi unul foarte greu. Perigueux este o echipa puternica. Sper sa oferim un meci bun de pregatire pentru echipa nationala”, a declarat Petrichei pentru FRR.ro .

El mai spune ca obiectivul lui Perigueux este acela de a ramane in prima divizie franceza in acest an.

Club Athlétique Périgueux Dordogne este infiintat in 1901!
Clubul cu care echipa Romaniei va da piept inainte de debutul la Cupa Mondiala a fost infiintat in 1901.

Dupa sezonul 2004-2005 au retrogradat in Federale 1 (liga a treia).

Perigueux are in componenta jucatori din Australia, Noua Zeelanda, Fiji, Romania, Franta sau Georgia. Dintre acestia se remarca fijianul Iliésa Kérésoni, care a jucat contra Noii Zeelande pe 22 iulie si centrul georgian Tedo Zibzibadze, pe care Stejarii il vor intalni la Cupa Mondiala.

Echipa evolueaza pe stadionul Municipal (9000 de locuri). Culorile clubului sunt alb si albastru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu