marți, 9 august 2011

RCM Timisoara se pregateste pe plan local


Rugbystii de la RCM Timisoara au reluat pregatirile pentru returul SuperLigii CEC Bank in data de 4 iulie. Dupa trei saptamani de pregatire fizica, fara balon, a urmat o saptamana in care accentul s-a pus pe exercitiile de la bazin si pe lucru cu balonul.

Programul antrenorului Cioriciu cuprinde apoi teste de forta si de alergare, pentru ca tehnicianul banatean doreste sa stie care sunt parametri fizici ai jucatorilor sai. Pentru data de 13 august se incearca perfectarea unui joc amical, adversara putand fi selectionata U 20 a Ungariei, unde antrenor este Gica Vacaru. Apoi, timisorenii vor sustine un amical cu echipa maghiara Buldogs, in data de 21 august, la o zi dupa turneul de rugby in 7 de la Bucuresti.

Referitor la componenta lotului, mai multi jucatori, printre care si Sauan, discuta cu conducerea clubului despre o viitoare evolutie sub tricoul formatiei. Obiectivul fixat de Cioriciu pentru elevii sai este castigarea cat mai multor meciuri in retur, iar apoi, in functie de clasare, se va trasa un alt obiectiv pentru faza eliminatorie a SuperLigii CEC Bank.

Nici Cupa Romaniei nu este lasata de izbeliste la Timisoara, Cioriciu dorind un parcurs cat mai lung, si dupa cum spune tehnicianul banatean “mai mult decat anul trecut, cand am jucat semifinala”. La rugby in 7 tinta este aceeasi, saltul in clasament cu 3-4 locuri, in conditiile in care timisorenii s-au clasat pe locul 7 in 2010.

Cioriciu si RCM Timisoara ureaza mult succes Stejarilor la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda, sperantele din vestul tarii fiind pentru cat mai multe jocuri bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu