miercuri, 10 august 2011

Antrenorul Scotiei: "La meciul cu Romania trebuie sa fim atenti pe ultimii 10 metri"



Scotia va fi prima adversara a Romaniei la Cupa Mondiala, pe 9 septembrie in Noua Zeelanda. Dupa ce a jucat primul sau meci de pregatire inainte de Mondiala, 10-6 cu Irlanda, antrenorul scotienilor, Andy Robinson, a vorbit despre cat de pregatita este formatia lui pentru partida de debut si despre cum crede ca ar trebui sa se joace acel meci pentru o victorie scotiana.Scotia a castigat weekendul trecut cu 10-6 meciul test cu Irlanda, un meci jucat acasa si destul de "urat", cu putine faze spectaculoase si multa intensitate fizica. Scotienii au fost condusi cu 0-3 si 3-6 insa au revenit cu eseu pe final. Chiar daca partida nu a excelat, Scotia s-a declarat multumita dupa ce a invins o echipa puternica, Irlanda, si a inceput cu dreptul meciurile test.

Andy Robinson, antrenorul Scotiei, a fost sub tirul intrebarilor la finalul acelui joc si a explicat ce se intampla cu nationala Scotiei pana la CM si chiar si la primul meci de la Mondiale, cel cu Romania.

"Sunt optimist dupa acest meci. Le-am spus jucatorilor si le voi spune in continuare ca scopul nostru in aceste partide este sa fim pregatiti pentru jocul cu Romania, de debut la CM. Cred ca suntem in grafic in acest moment si dupa jocul cu Italia (20 august) vom putea spune ca am incheiat", a explicat Robinson. Explicit despre meciul cu Romania, Andy Robinson a tinut sa precizeze cum isi doreste sa joace echipa lui atunci.

"Va trebui sa studiez si jocul lor, insa este important ca noi sa jucam foarte bine din punct de vedere tactic in terenul nostru si pe ultimii 10 metri. Asta pune presiune foarte mare pe adversar. Sutul si desfasurarea jocului cred ca ne va ajuta foarte mult. In plus, trebuie sa ne bazam pe calitatile individuale ale jucatorilor nostri, pentru ca avem jucatori care pot face diferenta".

Cea mai mare bucurie a Scotiei in acest moment este faptul ca nu are accidentari in urma partidei cu Irlanda. Scotieniii spera sa fie la fel si dupa meciul cu Italia si sa mearga la debutul in fata Romaniei cu lotul intact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu