vineri, 5 august 2011

Argentina intra in linia dreapta catre Cupa Mondiala


Selectionata argentiniana s-a reunit joi, dupa o zi libera, pentru a pregati fizic si tactic meciul impotriva selectionatei Americii de Sud. Jucatorii pregatiti de Santiago Phelan vor pleca spre San Juan, orasul unde se va juca partida, vineri, urmand ca sambata de la 21:30, ora Romaniei, sa infrunte selectionata formata din argentinieni, chilieni, uruguayeni, dar si jucatori din Brazilia, Columbia, Peru sau Venezuela.

South America XV se bazeaza in special pe jucatori argentinieni ce nu au prins selectia pentru prima echipa, ceea ce ii va determina pe acestia sa isi demonstreze calitatile. Ramane de vazut insa daca vor putea pune probleme pumelor astfel incat sa fie un bun partener de antrenament. Cea mai mare performanta a South American XV o reprezinta victoria obtinuta in deplasarea contra Africii de Sud din 1982, 21 la 12.

Dupa aceasta partida Argentina se va muta in Europa pentru un meci test contra Tarii Galilor la Cardiff, pe 20 august, si un amical cu Worcester Warriors, pe 23 august.

Romania va intalni Argentina in grupa B a Cupei Mondiale pe 17 septembrie.

Partida Argentina – South America XV va fi transmisa in direct de Digisport2, sambata de la 21:30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu