marți, 6 septembrie 2011

Vali Calafeteanu a fost internat la spital cu pancreatită!


Vestea rea din tabăra "stejarilor" aflaţi la Ashburton, în Noua Zeelandă: mijlocaşul de grămadă Valentin Calafeteanu a fost dus de urgenţă la spital, fiind internat din cauza unei pancreatite. Bucureşteanul a ratat meciul cu Scoţia, de sâmbătă - pe acest post mai pot evolua Lucian Sîrbu şi Florin Surugiu.

"Cala" pare a fi urmărit de ghinion în ultimul timp. În 2008, el a ratat participarea la turneul României în Noua Zeelandă având o fractură la claviculă. Abia revenit pe teren, el avea să sufere o altă fractură, tot la mâna dreaptă, la finalul meciului cu Rusia (21-21), de la Soci, din primăvara lui 2010. Acum, Calafeteanu a acuzat dureri şi a fost transportat la spital, unde medicii au constatat că are pancreatită. Rugbystul român a fost internat, însă se speră ca situaţia lui să nu fie gravă. Oricum, şansele ca jucătorul lui RCM Timişoara să joace în meciul cu Scoţia sunt infime, dacă nu chiar egale cu zero.

Pancreatita este o inflamaţie a pancreasului, glandă care "răspunde" de o bună funcţionare a organismului uman.

Echipa de rugby a României va debuta la Cupa Mondială sâmbătă, 10 septembrie, la 4.00 (ora Bucureştiului), contra Scoţiei. Din aceeaşi grupă mai fac parte Anglia, Argentina şi Georgia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu