marți, 13 septembrie 2011

Argentina va juca împotriva României fără Felipe Contepomi



Căpitanul echipei naţionale de rugby a Argentinei, Felipe Contepomi, nu va evolua în meciul cu România, de sîmbătă dimineaţă, din cauza unei accidentări. foto: reuters

Căpitanul echipei naţionale de rugby a Argentinei, Felipe Contepomi, nu va evolua în meciul cu România, de sîmbătă dimineaţă, din cauza unei accidentări.

Selecţionerul argentinian a anunţat lotul pe care îl va utiliza în cel de-al doilea meci din grupa B a Cupei Mondiale care se desfăşoară în Noua Zeelandă. După înfrîngerea cu Anglia, scor 9-13, Santiago Phelan a anunţat o serie de schimbări în echipă. Astfel, Lucas Gonzalez (Montpellier) va fi titularizat pe linia defensivă, iar Marcelo Bosch (Biarritz) va evolua în centru, în locul lui Santiago Fernandez, acesta urmînd să-l înlocuiască la deschidere pe Contepomi, scos de pe teren în minutul 27 al meciului cu Anglia, din cauza unei accidentări la coaste. Căpitanul echipei în meciul cu România va fi Juan Martin Fernandez Lobbe.

"Contemponi se recuperează. Încă simte dureri, deci este prea devreme pentru a reveni în joc", a declarat antrenorul Argentinei, care a adăugat că doreşte să-l folosească pe căpitan în partida cu Scoţia, de pe 25 septembrie, partidă care ar putea fi decisivă pentru o calificare în sferturile de finală.

Componenţa echipei Argentinei pentru meciul cu România: Gonzalez - Camacho, Rodriguez, Bosch, Agulla - Fernandez, Vergallo - Leguizamon, Fernandez Lobbe, Farias Cabello - Albacete, Carizza - Figallo, Ledesma, Roncero. Rezerve: Creevy, Scelzo, Galarza, Campos, Lalanne, Sanchez, Imhoff.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu