joi, 1 septembrie 2011

S-au vandut 8.000 de bilete la meciul Romania - Scotia si si 6.400 de bilete la meciul Romania - Georgia

  Cum se vand biletele la meciurile Romaniei pentru Cupa Mondiala? Nu foarte bine dar nici mult mai prost decat la celelalte formatii din grupa, acesta ar fi raspunsul oficial dat cu o saptamana inaintea startului competitiei. Oficialii Cupei Mondiale au transmis faptul ca pana cum s-au vandut sub jumatate din capacitatea stadioanelor unde va juca formatia noastra, insa se spera ca in urmatoarele zile sa se impulsioneze vanzarile. Romania debuteaza la CM impotriva Scotiei, pe 10 septembrie, si la acest meci s-au vandut 8.000 de bilete din aproximativ 20.000 disponibile. Mai sunt doar cateva zile pana cand porneste la drum Cupa Mondiala si cea mai dezbatuta problema in acest moment se refera la vanzarea de bilete. Conform ultimelor rapoarte mai sunt de vandut circa 170.000 de bilete,spun specialistii,care vor sa faca ca in final sa ramana aproximativ 100.000 de bilete nevandute.

Pe noi ne intereseaza cel mai mult biletele vandute la meciurile Romaniei. Conform ultimelor rapoarte, pana la inceputul acestei saptamani se vandusera circa 8.000 de bilete la meciul Romania - Scotia, primul al Stejarilor de la CM. La partida dintre Argentina si Romania se raportasera circa 7.000 de bilete vandute, in timp ce la meciul dintre Romania si Georgia se contabilizasera 6.400 de bilete vandute.

Este de asteptat ca cele mai multe bilete sa se vanda la partida dintre Romania si Anglia, asta pentru ca multi dintre fanii locali sau turisti vor dori sa vada jucand nationala engleza, mai ales in conditiile unor preturi destul de scazute la bilete.

  Trebuie spus, insa, ca biletele vandute pana in acest moment la cele trei meciuri ale Romanei despre care exista date acopera mai putin de jumatate din capacitatea stadioanelor. Rugby Park Stadium din Invercargill, unde vom juca partidele cu Scotia si Argentina, poate gazdui 20.000 de suporteri, ceea ce inseamna ca un maximum de 10.000 de bilete vandute ar fi exact jumatate din stadion. Arena Manawatu, unde vom intalni Georgia, are 18.000 de locuri, ceea ce din nou ne duce la mai putin de jumatate din bilete vandute.

  Organizatorii sunt ingrijorati si de alte meciuri din grupa noastra. Partida Georgia - Argentina stransese doar 4.800 de bilete vandute, ceea ce este, de asemenea, foarte putin. Se mizeaza insa pe faptul ca multe bilete se  vor cumpara in ziua sau zilele de dinaintea meciurilor, ceea ce ar fi salvarea Noii Zeelande din punct de vedere financiar.

Romania a ajuns astazi in Noua Zeelanda si incepe sa se antreneze pentru Cupa Mondiala. Este de asteptat ca venirea Stejarilor in zona sa impulsioneze si vanzarea de bilete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu