luni, 3 octombrie 2011

Nord vs. Sud in finala Cupei Mondiale


Finala Cupei Mondiale va avea loc intre doua o echipa din Sud si una din Nord.
Ultimele meciuri din faza grupelor de la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda au avut loc duminica de dimineata. In grupa A, Noua Zeelanda a incheiat cu inca un succes la mare diferenta de puncte, 79-15 cu Canada. All Blacks incheie seria meciurilor din grupa cu 20 de puncte, obtinand mereu peste patru eseuri pe meci. In grupa B, Argentina a trecut de Gerogia cu 25-7, suficient pentru a-i depasi pe scotieni in clasament si a ajunge in sferturile de finala, acolo unde vor da peste nationala tarii gazda.
In grupa C, Irlanda nu a lasat nicio sansa Italiei, scor 36-6, terminand astfel grupa pe prima pozitie. Australia merge pe doi, urmand sa sustina o partida de foc in sferturi, cu Africa de Sud. In fine, in grupa D, Tara Galilor a zdrobit echipa fijiana cu 66-0.
In urma incheierii jocurilor din grupe, se constata ca Europa va avea sigur o finalista, cele patru forte de pe batranul continent impartind o jumatate de tablou. Anglia va juca impotriva Frantei, iar Irlanda cu Tara Galilor. Castigatoarele celor doua partide vor lupta pentru un loc in finala.
Pe cealalta parte de tablou, Noua Zeelanda are Argentina in fata, iar Australia joaca impotriva Africii de Sud. Duelul celor doua emisfere se anunta unul foarte interesant de aici incolo.

08/10 – 08:00
Irlanda – Tara Galilor

08/10 – 10:30
Anglia – Franta

09/10 – 08:00
Africa de Sud – Australia

09/10 – 10:30
Noua Zeelanda – Argentina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu