vineri, 15 iulie 2011

Informatii de calatorie in Noua Zeelanda in perioada Cupei Mondiale de Rugby


Ministerul Afacerilor Externe recomanda tuturor cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in Noua Zeelanda, pentru a lua parte la Cupa Mondiala de Rugby (septembrie – octombrie 2011), sa se informeze asupra destinatiei, pentru a avea o calatorie placuta si lipsita de incidente.

Astfel, Ministerul Afacerilor Externe pune la dispozitia cetatenilor romani, prin intermediul paginii web, informatii cu privire la conditiile de calatorie in Noua Zeelanda (rubrica Sfaturi de calatorie/ Conditii de calatorie), informatii ce pot fi de folos pe intreaga perioada a deplasarii.

Atragem atentia tuturor cetatenilor romani interesati ca este important sa isi organizeze calatoria in Noua Zeelanda prin intermediul agentiilor de turism. Recomandam ca pachetul de servicii sa contina transportul international, cazarile in hoteluri, transportul intern.

Va informam ca Romania nu are nicio forma de reprezentare diplomatica sau consulara de cariera in Noua Zeelanda.

Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca sau se afla deja pe teritoriul Noii Zeelande se pot adresa Ambasadei Romaniei in Australia, acreditata si pentru acest stat.

Ambasada Romaniei in Australia

Adresa: 4 Dalman Crescent, O’Malley, A.C.T. 2606, Canberra
Telefon: 00-61-26-286.23.43
Telefon sectie consulara: 00-61-26-290.24.42
Fax: 00-61-26-286.24.33
Web: http://canberra.mae.ro/
E-mail: roembcbr@cyberone.com.au

In calitate de cetatean al Uniunii Europene, puteti solicita, in caz de necesitate, eliberarea unui ETD (titlu de calatorie de urgenta) in vederea intoarcerii in tara, din partea misiunilor diplomatice ale tarilor UE cu sediul in Noua Zeelanda.

Sursa: www.mae.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu