duminică, 10 iulie 2011

Echipele din SuperLiga CEC Bank au inceput pregatirile


O parte din echipele din SuperLiga CEC Bank au inceput deja pregatirile pentru competitiile din perioada urmatoare, restul formatiilor din primul esalon urmand sa revina la treaba in a doua parte a lunii iulie sau inceputul lui august.

Timisoara
S-a reunit luni, 4 iulie, si si-a prezentat tehnicianul care va incerca sa obtina o calificare cat mai buna cu banatenii – Cosmin Cioriciu. Secundul sau va fi Cristian Miu. Ei vor sta alaturi de echipa cel putin pana la finalul sezonului.
“Suntem in discutii cu cinci jucatori noi dintre care trei sunt straini”, a declarat pentru super-liga.ro investitorul Dan Dinu.

U Cluj
Studentii clujeni se reunesc pe data de 08 august. Antrenorul Octavian Chihaia spune ca este foarte probabil ca echipa pregatita de el sa mearga intr-un cantonament la Belis. Clujenii incearca sa isi programeze si cateva jocuri de verificare.
Flankerul Mihai Gorcioaia este foarte aproape de un transfer la echipa franceza la care mai activeaza si fratele sau.
Chihaia spune ca U Cluj se afla in discutii cu mai multi jucatori tineri pentru un eventual transfer.

Dinamo
Ros-albii s-au reunit pe 27 iunie si au inceput deja pregatirile.
Antrenorul Stefan Demci a declarat ca in perioada 20-27 iulie Dinamo va merge intr–un stagiu de pregatire la Costinesti.
“Am finalizat doua transferuri ale unor juniori de perspectiva. Suntem in tratative si cu altii”, declara Demci.

Baia Mare
Campioana se va reuni pe data de 18 iulie si va stabili programul de pregatire dupa reunire.
Antrenorul Eugen Apjok spune ca doreste sa intareasca echipa si este in discutii cu cinci jucatori straini.

Farul Constanta
Dupa participarea la Memorialul Eroii Revolutiei, marinarii au intrat din nou in vacanta. Dupa cele doua saptamani de pauza, Agiacai&Co se vor reuni pe 18 iulie.
Din declaratiile lui Aurelian Arghir, Farul va ataca returul SuperLigii cu acelasi lot.

CSM Bucuresti
S-au reunit pe 01 iulie si au inceput pregatirea.
Bucurestenii au adus mai multi jucatori tineri in probe. Antrenorul Daniel Neaga va coordona cantonamentul de la inceputul lunii august.

Arad
Aradenii se reunesc pe 14 iulie.
Programul se va stabili in perioada urmatoare.
“Am achizitionat cativa jucatori tineri de la Focsani. Sper sa avem cateva meciuri de pregatire”, ä precizat tehnicianul Ovidiu Serban

Steaua
Militarii se refac la mare dupa ce la inceputul acestei luni au castigat Memorialul Eroii Revolutiei. Intre 5 si 14 iulie ros-albastrii se vor relaxa pe malul marii.
“De la 1 august jucatorii care nu fac parte din lotul pentru Cupa Mondiala vor merge la Forban pentru pregatire”, ne-a dezvaluit antrenorul stelist Marin Mot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu