vineri, 23 decembrie 2011

SuperLiga CEC Bank-199 de lovituri de pedeapsa reusite in acest sezon

Recordul pentru cele mai multe lovituri de pedeapsa reusite in editia 2011 a SuperLigii CEC Bank il detine Valentin Calafeteanu. Timisoreanul se poate mandri cu un total de 27 de lovituri de pedeapsa ce au adus echipei sale 81 de puncte.

Pe locul doi se afla Ionut Florea, uvertura echipei CSM Bucuresti a reusit 22 de lovituri de pedeapsa, iar pe locul trei se afla baimareanul Ionut Dimofte cu 20.

Urmatorul in clasament este Adrian Barbuliceanu (Dinamo) care a inscris 16 lovituri de pedepasa, reusita ce il claseaza pe locul patru.

Locul cinci este impartit de Cluj si CSA Steaua Bucuresti, Cristian Sauan si Florin Vlaicu au reusit fiecare care 15 lovituri de pedeapsa.

Danut Dumbrava (CSA Steaua Bucuresti) este pe locul sase cu 14 lovituri de pedeapsa. Pe locul sapte intalnim din nou echipa din Cluj, de data aceasta reprezentata de Alin Utiu care, in aceasta editie a competitiei, a reusit sa marcheze noua lovituri de pedeapsa.

Lazar Filip (RCJ Farul Constanta) si Darie Curea (CS Dinamo) au marcat fiecare cate opt lovituri de pedeapsa si se claseaza pe locul opt. Locul noua este si el impartit de Catalin Nicolae (Dinamo) si Andrei Filip (CSM Bucuresti), fiecare cu cate sapte lovituri de pedeapsa reusite.

Titus Howard (RCJ Farul Constanta) incheie top 10 marcatori cu sase lovituri de pedeapsa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu