duminică, 4 decembrie 2011

Marius Tincu a fost nominalizat pentru titlul de Sportivul Anului! Sustine-l pe capitan!

ProSport il propune pe capitanul nationalei Marius Tincu pentru titlul de Sportivul anului.

Evolutiile extraordinare din Noua Zeelanda si apreciirile venite in urma Cupei Mondiale l-au propulsat pe Marius Tincu in acest top.

Alaturi de el mai sunt nominalizati Lucian Bute, Anca Maroiu, Loredana Dinu, Simona Alexandru, Ana-Maria Branza, Daniela Dodean, Elizabeta Samara, Monica Niculescu si Horia Tecau.

Pentru ca Marius sa castige acest trofeu are nevoie de ajutorul tuturor iubitorilor de rugby. Intra pe pagina ProSport si voteaza-l pe Marius Tincu Sportivul Anului.

CUM VOTEZI

Votul se va incheia pe 31 decembrie. Din pagina de vot, poti intra pe fiecare categorie in parte, iti alegi preferatul, apesi “Votează” si apoi poti trece la urmatoarea categorie. Poti vota o singura data pe zi.

A doua varianta este votul pe Facebook. Tot ce trebuie sa faci pentru a vota este sa intri in pagina ProSport de pe facebook unde gasesti cate un album foto pentru fiecare categorie si sa dai LIKE la pozele favoritilor tai.

Daca preferi alta varianta de vot, ai in ziar un talon special pe care il poti trimite prin posta, cat si informatii despre modalitatea de vot prin SMS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu