joi, 29 decembrie 2011

Liderul Harlequins pierde cu Saracens in fata a 82.000 de fani

Cel mai asteptat meci al ultimei etape a turului in Aviva Premiership, cel dintre lidera Harlequins si Saracens, castigat de formatia oaspete.

Harlequins – Saracens 11-19. Fiecare echipa a marcat cate un eseu. Primii au inscris vizitatorii, prin Strettle, iar Marler a punctat in partea secunda pentru lideri. Evans a adus alte sase puncte pentru Harlequins, din lovituri de pedeapsa, iar O’Farrell a marcat o transformare si patru penalitati pentru Saracens. La pauza, oaspetii au condus cu 19-6. In clasament, Harlequins conduce in continuare, cu 43 de puncte, urmata de Saracens cu 38, London Irish 29 si Sale Sharks cu 28. Meciul disputat pe Twickenham a stabilit un nou record de audienta. 82.000 de fani au fost la meci.

Northampton – Bath 22-13.Gazdele au dominat cu autoritate jocul, marcand trei eseuri prin Dowson, Wood si Elliot. Lamb a inscris doua transformari si o lovitura de pedeapsa, in timp ce pentru oaspeti, condusi cu 22-6 inca de la pauza, au punctat Louw, eseu, si Barkley, o transformare si doua lovituri de pedeapsa. Fiecare echipa a incasat cate doua cartonase galbene.

Sale-Newcastle 27-19. Gazdele au inscris doua eseuri, prin Brady si Cueto, ceea ce a fost suficient pentru a anihila incercarea lui Manning, care a venit in contul echipei oaspete. In fata butului, MacLeod a reusit o transformare si cinci lovituri de pedeapsa, in timp ce Gooperth, pentru oaspeti, a marcat o transformare si patru lovituri de pedeapsa. La pauza, gazdele au condus cu 19-10. Pilierul moldovean Vadim Cobilas a fost doar rezerva la Sale.

Gloucester – London Wasps 39-10. Galop de sanatate pentru Gloucester, care a realizat recordul de puncte al rundei. Marraway, May, de doua ori, Trinder si Morgan, de doua ori, au fost autorii celor sase incercari. Burns a transformat trei dintre ele, plus o lovitura de pedeapsa. Londonezii au marcat eseul de onoare prin Daly, iar Robinson a completat cu o transformare si o penalitate.

London Irish – Exeter 29-22. London Irish a castigat foarte greu in fata celor de la Exeter. Coechipierii lui Paulica Ion, international roman care a fost folosit pana in minutull 53, au reusit sa castige cu 29-22, adaugandu-si in cont patru puncte extrem de importante. Ansbro si Hape au marcat eseuri pentru londonezi, in timp ce Arscott a ajuns cu balonul in terenul de tinta advers, pentru oaspeti. Homer a marcat doua transformari si cinci lovituri de pedeapsa, in timp ce Mieres a punctat din transformare si cinci lovituri de pedeapsa. Scor final 29-22, iar London Irish urca pe locul al treilea in urma acestui succes, cu 29 de puncte.

Worcester – Leicester 13-32. Punct bonus pentru tigri, care au realizat patru eseuri prin Smith, Flood, Deacon si Aguila. Fosta adversara a Lupilor din Amlin Challenge Cup confirma sezonul cenusiu, nereusind decat un eseu, prin Garvey. Carlisle a marcat o transformare si doua penalitati, insa Flood, suteurul oaspetilor, a fost si el in forma, cu trei transformari si doua lovituri de pedeapsa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu