joi, 7 aprilie 2011

Trei rugbysti au prins un hot


Trei jucatori de rugby de la Olimpia, dintre care unul tocmai ce s-a transferat insa la Timisoara, au avut parte zilele trecute de ceva actiune in afara terenului, chiar langa sediul Federatiei Romane de Rugby. Acestia se aflau la sala de forta a FRR cand au auzit strigatele unei femei de vis-a-vis, disperata ca i-a fost furata poseta. Au sprintat dupa hot si l-au prins in zona Facultatii de Agronomie, unde l-au “convins” sa stea linistit pana cand soseste politia .”Eroii” sunt Cristian Vacaru, mijlocas la deschidere, Florin Dara, fundas, si Dumitrascu Daniel, centru.

Sala de forta a Federatiei Romane de Rugby nu ajuta numai la dezvoltarea conditiei fizice a rugbystilor ci contribuie chiar si la siguranta publica. Dovada sta un caz petrecut zilele trecute, in care trei rugbysti au reusit sa prinda un hot care nu stia ca si-a ales foarte nefericit locul de operare .
Cristian Vacaru, mijlocas la deschidere, Florin Dara, fundas, si Dumitrascu Daniel, centru, sunt jucatori la Olimpia Bucuresti, formatie din prima liga a rugbyului romanesc, Divizia Nationala. Vacaru tocmai ce s-a transferat la o alta formatie din primul esalon, Timisoara, insa acest lucru nu conteaza prea mult pentru povestea noastra. Cei trei se aflau zilele trecute la sala de forta a FRR, deschisa rugbystilor din Capitala, si nu numai, atunci cand acestia vor sa-si mentina conditia fizica. De peste Bulevadul Marasti, vis-avis de sediul FRR, s-au auzit strigatele disperate ale unei femei care tipa dupa poseta, furata de unul dintre multii hoti din Capitala. Ghinion insa pentru el de data aceasta. Trei jucatori de treisferturi, rapizi si obisnuiti sa-si urmareasca adversarul indiferent ce s-ar intampla, au plecat pe urmele sale.
“Am auzit strigatele si am fugit dupa el. L-am urmarit pana la Agronomie, unde nu a mai avut ce face. A incercat sa sara un gard foarte inalt si nu a reusit, asa ca a ramas cu noi sa astepte politia. L-am convins noi sa ramana, desi nu prea vroia”, ne-a povestit Cristian Vacaru, unul dintre “eroii” acestei intamplari.
Poseta a fost recuperata si hotul a ajuns in arestul Politiei, asa ca intamplarea are si happy-end. Femeia fericita ca si-a vazut din nou bunurile de care se despartise fara voia ei a promis sa vina la urmatorul meci jucat de Olimpia pe terenul din Soseaua Vitan: pe 8 martie impotriva Rulmentului Barlad in Divizia Nationala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu