miercuri, 6 aprilie 2011

Balan, Manta, Lazar, Ursache si Florea sunt invingatori in cea mai recenta etapa din Pro D2


Bogdan Balan si Alexandru Manta au fost titulari pentru Lyon, in meciul castigat impotriva celor de la Albi. Partida a fost una importanta, gazdele reusind in urma scorului inregistrat pe tabela, 25 la 12, sa isi consolideze pozitia de lider al ligii a doua franceze. Victoria este cu atat mai importanta cu cat ea a fost obtinuta in fata ocupantei locului al treilea in Pro D2.

Mihai Lazar si Valentin Ursache au castigat duminica impotriva celor de la Saint-Etienne. Echipa celor doi romani, Aix-en-Provence, a obtinut o victorie cu 29 la 22 in fata codasei clasamentului. Lazar a fost inlocuit cu 10 minute inainte de finalul partidei, iar Ursache a fost integralist. Petre Cristian nu a evoluat pentru Saint Etienne.

Silviu Florea a fost rezerva in meciul castigat de Bordeaux impotriva celor de la Carcassonne. Gazdele au castigat cu 40 la 23. Romanul a intrat in minutul 50, in locul lui Nicolas Descamps.

Marius Sirbe a pierdut impotriva celor de la Dax, cu scorul de 26-7. Romanul a evoluat titular pentru Tarbes, insa nu a putut schimba soarta meciului

Dumitru Dan nu a evoluat in disputa dintre Colomiers, echipa romanului, si Auch. Cei din urma i-au invns pe oaspeti cu 37 la 7.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu