marți, 12 aprilie 2011

Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) a devenit partener oficial al Federatiei Romane de Rugby (FRR)


Rosia Montana Gold Corporation devine sponsorul Cupei Romaniei la rugby si isi va alatura in mod oficial numele la cel al competitiei.

Conform parteneriatului, RMGC va suporta o parte din cheltuielile Federatiei si ale echipei nationale de rugby. De asemenea, RMGC devine sponsor al Cupei Romaniei la rugby. Pe toata perioada contractului, aceasta competitie se va numi “Cupa Romaniei Rosia Montana Gold Corporation”.

“Intr-un fel, exista lucruri in comun intre rugby si minerit: iti trebuie minte agera, brate si picioare puternice, iar daca le pui la treaba serios si cu fair play, la capatul drumului te asteapta aurul”, declara Dragos Tanase, directorul general al RMGC.

El adauga: “Am practicat acest sport si de la el am invatat ca e important cum castigi, nu doar ce castigi. Ma bucur ca acum compania pentru care lucrez poate sa-l sprijine. Federatia Romana de Rugby si echipa nationala muncesc mult si obtin rezultate remarcabile. Romania a fost prezenta la toate cele sapte campionate mondiale de rugby de pana acum, performanta egalata in sportul autohton doar la handbal feminin. Noi credem ca e timpul ca acest lucru sa fie stiut de mai multa lume decat pana acum. Vrem sa aducem cat mai multi tineri spre acest model de efort si de succes”.

La randul sau, Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby, considera binevenita implicarea noului partener in sustinerea federatiei. „Ne bucuram ca am gasit oameni care vor sa ne ajute sa promovam impreuna acest sport si valorile lui. Vorbim de fair-play, onoare, curaj si forta, pentru ca rugby-ul nu e doar despre rezultate, e si despre cum le obtii. Echipa nationala are nevoie de sustinere pentru a se consolida si pentru a atinge din nou marea performanta. Tocmai aici ne ajuta compania Rosia Montana Gold Corporation. Un astfel de sprijin ne motiveaza sa fim mai buni la fiecare antrenament si la fiecare meci”, declara Alin Petrache, Presedintele Federatiei Romane de Rugby.

La Campionatul mondial din 2011, echipa Romaniei va evolua in Grupa B, alaturi de Argentina, Anglia, Scotia si Georgia. Primul meci va avea loc in data de 10 septembrie 2011.
“Stejarii” nu sunt singurii sportivi sprijiniti de RMGC. Parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby face parte dintr-o ampla platforma a companiei – “Aur pentru Romania” – de sustinere a elitelor romanesti, fie ele din domeniul sportului sau din alte domenii. De-a lungul timpului, compania s-a implicat ca sustinator al multor initiative culturale, sociale sau sportive. Cel mai recent exemplu este parteneriatul oficial cu echipa de fotbal CFR Cluj, incheiat la inceputul acestui an.
—–
Despre Rosia Montana Gold Corporation
Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) este o companie infiintata in anul 1997, in judetul Alba, in care actionari sunt compania miniera de stat Minvest Deva – cu 19,31 %, Gabriel Resources – cu 80,46% si alti actionari minoritari – cu 0,23%. RMGC urmeaza sa dezvolte cea mai moderna mina din Romania, la Rosia Montana, aducand beneficii importante economiei romanesti. In calitatea sa de mina model, Proiectul Rosia Montana va stabili un nou standard pentru mineritul aurifer responsabil, atat la nivelul Uniunii Europene, cat si la nivel mondial. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul companiei, la adresa www.rmgc.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu