joi, 7 aprilie 2011

STEJARII ROMANIEI


Federatia Romana de Rugby (FRR) si ROMPREST initiaza proiectul Stejarii Romaniei ce are ca scop promovarea adevaratelor valori ale rugby-ului, foste si actuale glorii ale sportului cu balonul oval.

Startul este dat vineri, 8 aprilie, ora 13.00, la sediul Federatiei Romane de Rugby (Bd. Marasti,nr. 18-20, Sector 1, Bucuresti), cand, reprezentanti ai FRR si ROMPREST, alaturi de Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman si presedintele COSR, Octavian Morariu vor planta stejari in curtea FRR.
Fiecare arbore urmeaza sa primeasca denumirea unei foste mari glorii a rugby-ului romanesc.

“Prin acest proiect dorim sa promovam valorile rugbyului: fair-play, onoare, patriotism, curaj, forta. Numele mari ale rugbyului romanesc nu au fost uitate. Le suntem recunoscatori pentru ce au facut. Mai mult, incercam sa impletim trecutul cu prezentul. In perioada urmatoare voi incerca sa condensez tot ce are mai bun rugby-ul din Romania, experienta seniorilor si vigoarea tinerilor, pentru a readuce acest minunat sport acolo unde ii este locul. Acesta este numai inceputul “padurii de stejari” despre care se vorbeste in imnul nostru”, a declarat presedintele FRR, Alin Petrache.

La eveniment vor participa si componenti ai echipei nationale de rugby.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu