joi, 14 aprilie 2011

Steaua - Dinamo, de două ori în zece zile! Sîmbătă e derby-ul la rugby


Derby-ul Steaua - Dinamo îşi desfăşoară primul episod în SuperLiga CEC Bank la rugby, sîmbătă, cu începere de la ora 11:00, în direct pe GSP TV şi liveVIDEO pe GSP.RO.

Înaintea duelului, căpitanii celor două echipe, Dănuţ Dumbravă (Steaua) şi Adrian Bărbuliceanu (Dinamo), promit spectacol în cel mai aşteptat meci al rundei cu numărul 4.

"Steaua-Dinamo a fost şi va rămîne totdeauna eternul derby la rugby. Indiferent de poziţia noastra în clasament, atît Dinamo cît şi Steaua vor face un meci foarte bun. Avem un lot foarte experimentat, cu băieţi care pot decide oricînd soarta unui meci. Vom începe meciul foarte tare. Mergem la victorie", a spus căpitanul Stelei, Dănuţ Dumbravă.

Adrian Barbuliceanu: "Este eternul derby al rugbyului românesc. Echipa noastră s-a pregătit foarte bine săptămîna aceasta, încă ne mai pregătim pînă sîmbătă. Dorim să facem un spectacol rugbystic şi cel mai bun să cîştige. Avem şi noi un lot experimentat, primii 15 foarte experimentaţi, urmaţi de ceilalţi mai noi, dar care sperăm să se motiveze şi să ajute în caz de schimbări şi să obţinem un rezultat bun", a spus dinamovistul Adrian Bărbuliceanu.

Episodul doi din "Derby de România", cel mai important meci din fotbalul românesc, are loc luni, 25 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu