joi, 21 aprilie 2011

DHL Romania sustine participarea Nationalei de Rugby a Romaniei la Campionatul Mondial din 2011: DHL, partener logistic oficial al Federatiei Romane de Rugby


DHL, liderul pietei mondiale de curierat expres si logistica, impreuna cu Federatia Romana de Rugby anunta incheierea unui parteneriat de doi ani, prin care sprijina participarea Echipei Nationale a Romaniei la cel mai mare eveniment mondial al anului, din Noua Zeelanda. Totodata, parteneriatul reprezinta si o initiativa notabila in ceea ce priveste promovarea acestui sport in randul tinerilor romani.

Echipa Nationala de Rugby a Romaniei a atins o performanta deosebita prin calificarea pentru a saptea oara consecutiv la Cupa Mondiala de Rugby. Dupa un sezon dificil in Cupa Europeana a Natiunilor, Echipa Romaniei s-a clasat pe locul 3 in grupa din care a facut parte si s-a calificat la Cupa Mondiala de Rugby 2011. Cu ajutorul acestei echipe valoroase, Romania este inca o data una dintre cele mai bune douazeci de natiuni prezente in competitia de sapte saptamani din Noua Zeelanda.

“Noi, cei de la DHL, iubim activitatile sportive si intelegem foarte bine munca depusa pe teren. Aceste convingeri ne-au determinat sa sprijinim sportul in diverse moduri de-a lungul anilor. DHL Express a devenit Partenerul Logistic Oficial al Cupei Mondiale de Rugby si suntem mandri ca avem sansa de a sustine rugby-ul si in Romania. DHL inseamna Performanta, Pasiune, Putere si Spirit de echipa, valori pe care le regasim si in jocul de rugby”, a declarat Gian Sharp, Managing Director DHL Romania.

“Rugby-ul este un sport in ascensiune in Romania si din ce in ce mai multi oameni inteleg in ce consta frumusetea lui. In ultimul timp ne-am bucurat de o crestere a mediatizarii si am reusit sa atragem tot mai multi oameni catre acest sport. Ne dorim sa obtinem rezultate tot mai bune, pentru care ne antrenam din greu si sa castigam din ce in ce mai multi suporteri, bineinteles cu sustinerea noului nostru partener pe termen lung, DHL Romania. Colaborarea dintre DHL si Federatia Romana de Rugby este un fapt benefic prin care se recunosc progresele din ultima perioada. Federatia Romana de Rugby este mandra sa aiba un partener al cupei mondiale printre sustinatorii sai”, a adaugat Alin Petrache, Presedintele Federatiei Romane de Rugby.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu