marți, 21 iunie 2011

Rugbistul care s-a înecat în lacul Snagov nu știa să înoate

Campion naţional, Adrian Rădăcină (17 ani), din Bârlad (Vaslui), a sfârşit, duminică dimineaţă, în lacul Snagov, judeţul Ilfov. A intrat să facă o baie, deşi nu ştia să înoate, şi n-a mai ieşit. Când l-au scos colegii la mal era deja prea târziu.Adrian Rădăcină, rugbist la RC Bârlad şi junior în naţionala under 17, se afla la Snagov în cantonament, el şi alţi doi colegi fiind selectaţi pentru lotul României. A plecat într-o pauză, fără să-şi anunţe antrenorul, a sărit în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă. L-au scos colegii, însă nici ei, nici paramedicii sosiţi imediat la faţa locului nu au mai putut face nimic.

„Doamne, ce tragedie! Adrian tocmai devenise campion naţional la categoria lui de vârstă. Era de o săptămână în lotul de juniori, ce se pregătea pentru Black Sea Cup. Un copil foarte talentat, inteligent şi dăruit sportului”, ne-a declarat, cu lacrimi în ochi, Ciprian Popa, managerul echipei de rugby RC Bârlad.
Oamenii Procuraturii, sosiţi la faţa locului, au vorbit cu antrenorii, cu sportivii şi cu angajaţii bazei. Din declaraţiile acestora nu a reieşit însă că rugbistul ar fi fost împins de cineva în apă. A mai rămas de verificat, după efectuarea autopsiei, dacă sportivul a suferit ceva în apă, dacă a făcut stop cardiac.                                  Dumnezeu sa-l odihneasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu