luni, 6 iunie 2011

Baia Mare a invins din nou Timisoara (25-17) si a castigat Cupa Europei Centrale si de Est


Inca un trofeu pentru vitrina de cupe a celor din Baia Mare. Campioana Romaniei a castigat, din nou, Cupa Europei Centrale si de Est, trecand cu 25-17 de Timisoara. Meciul s-a jucat pe teren neutru in Ungaria, la Kecskemet, si a fost cat se poate de palpitant, timisorenii conducand la pauza insa pierzand in partea a doua cand au mai inscris doar un eseu.

Aceasta Cupa a Europei Centrale si de Est a fost pana acum castigata numai de romani, Timisoara si Baia Mare trecandu-si cate o data in palmares trofeul. Editia 2011 s-a disputat foarte ciudat, din cauza problemelor financiare ale echipelor participante trecandu-se direct la finale. Evident, cele doua echipe romanesti au primit dreptul de a-si disputa titlul.

Inca detinatoare a trofeului, Baia Mare a intalnit Timisoara cu gandul sa-si pastreze acest titlu. Acelasi trofeu il doreau insa si timisorenii, care au facut o prima repriza foarte buna si conduceau la pauza cu 12-10. In partea secunda, insa, Baia Mare a revenit in forta si a reusit sa inscrie 15 puncte, primind un singur eseu. Astfel, Baia Mare a invins Timisoara cu 25-17.

In aceste conditii, Baia Mare isi pastreaza titlul de campioana a Cupei Europei Centrale si de Est, al doilea an consecutiv. De asemenea, este primul trofeu din 2011 castigat de baimareni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu