miercuri, 30 martie 2011

Bogdan Balan a marcat un eseu pentru Lyon, in a doua liga franceza


Romanii din liga a doua franceza au facut meciuri bune in postura de titulari, rezerve, sau chiar marcatori, cum a fost cazul lui Balan.

Balan Bogdan a facut un meci foarte bun, contribuind la victoria echipei sale, Lyon, printr-un eseu marcat in minutul 14 si transformat de Montagnat. Pentru Lyon a evoluat ca titular si Alexandru Manta. Balan a fost inlocuit la pauza, iar Manta in minutul 56. Meciul s-a terminat cu victoria clara a echipei romanilor in fata celor de la Narbonne.

Lazar Mihaita si Ursache Valentin au evoluat din postura de titulari in meciul impotriva celor de la Stade Montois. Aix-en-Provence a castigat cu 30 la 15 si a produs astfel una din suprizele acestei etape, invingand o echipa mult mai bine clasata decat ea (oaspetii sunt pe locul 5 in ProD2, fata de locul 12 ocupat de echipa romanilor).

Bordeaux a obtinut o victorie la limita impotriva celor de la Dax, dar pe teren advers, cu scorul de 26 la 24. Florea Silviu a evoluat titular pentru oaspeti.

Marius Sirbe a fost rezerva in meciul pierdut acasa de echipa sa, Tarbes, in fata celor de la Oyonnax. Sirbe l-a inlocuit pe Stewart in minutul 72, la scorul de 15 la 12. Oaspetii au revenit in ultimele 20 de minute si au castigat meciul prin eseul lui Arnaud Pic (73’). Scor final, Tarbes-Oyonnax, 15-19.

Evolutia lui Cristian Petre ca titular in meciul sustinut de echipa sa, Saint-Etienne, nu a putut impiedica infrangerea suferita de aceasta impotriva celor de la Aurillac. Echipa romanului a pierdut cu scorul de 21 la 18.

Dumitru Dan nu a evoluat pentru Colomiers in meciul pierdut de acestia cu 15 la 34 in fata celor de la Albi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu