vineri, 17 februarie 2012

Chabal va juca in liga a treia australiana

Celebrul inchizator francez Sebastian Chabal a ajuns la o intelegere cu clubul australian Balman, care evolueaza in liga a treia locala, in regiunea Sydney.

Chabal, care s-a despartit de fosta sa echipa, Racing Club Metro 92, este in asteptarea unor oferte din Top 14, pana acum Lyon si Stade Francais interesandu-se de serviciile sale.

Pana la perfectarea unei intelegeri, Chabal s-a transferat pe termen scurt, el urmand sa evolueze intr-un singur meci pentru Balmain, intr-un derby local contra vecinilor de la Peterham, in 25 februarie.

Balmain nu se afla la prima intelegere cu un nume mare al balonului oval. Inainte de Chabal, la micuta echipa australiana au evoluat intr-un meci jucatori cum ar fi aripa lui Western Force, Drew Mitchell, sau uvertura de la Toulouse, Matt Giteau.

Chabal nu are insa mari sanse sa ramana in Australia, deoarece echipele din Super League Reds si Rebels au anuntat ca nu sunt interesate sa il aiba in linia a treia, iar Western Force are deja in lot un international non-australian.

Dupa meciul dintre Balmain si Peterham, Chabal va asista la meciul dintre Wharats si Reds, din Super Rugby.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu