duminică, 22 ianuarie 2012

Universitatea Cluj ramane in SuperLiga Cec Bank

Universitatea Cluj va juca şi sezonul viitor în Superligă, deşi a retrogradat, studenţii primind o invitaţie din partea FR Rugby, ca urmare a problemelor financiare ale altor echipe.

"Echipa a primit invitaţia, în urma şedinţei de miercuri a Biroului Federal al Federaţiei Române de Rugby", a anunţat, CS Universitatea, potrivit mediafax, evenimentul fiind comentat de noul antrenor al ardelenilor, Neculai Nichitean: "Am acceptat să rămînem în Superligă, chiar dacă momentan, echipa nu prezintă un lot de acest nivel. Obiectivul pe termen scurt este de a juca un rugby frumos şi de a rămîne în Superligă, iar pe termen mediu, de a ajunge să fim printre primele patru echipe din ţară. Sper ca în următoarele două luni să putem să ne reorganizăm cu alţi jucători împrumutaţi de la alte echipe şi să putem face faţă campionatului”.

Clujenii au anunţat şi noua conducere a echipei, formată din fostul baschetbalist al Universităţii, Traian Scridon, în prezent şef al Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului Inimii, care va fi secondat de vicepreşedinţii Valtăr Marcu şi Mihai Munteanu.

Lotul echipei ardelene include în prezent 30 de jucători, dintre care zece au vîrste de 19-20 de ani. Trei dintre rugbiştii clujeni - Mihai Cozma, Nicolae Barbu şi Sergiu Buzea - şi-au manifestat dorinţa de a părăsi clubul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu