vineri, 27 ianuarie 2012

Antrenorii din SuperLiga se vor scoli la cluburi tari din Europa

In incercarea de a ridica nivelul cunostintelor teoretice si practice ale antrenorilor din SuperLiga CEC Bank, FRR a decis ca in acest an sa intermedieze schimburi de experienta pentru antrenorii romani angrenati in competitia interna.

Astfel, in intervalul 28 ianuarie – 05 ianuarie, sase antrenori ce activeaza la cluburile din SuperLiga se vor deplasa si vor petrece 7-8 zile alaturi de staffurile tehnice ale unor echipe de top din Irlanda, Franta si Anglia.

La Leicester Tigers, in Anglia, vor merge Vasile Lucaci (Baia Mare) si Stefan Demci (Dinamo), la Begles Bordeux (Franta) vor merge Cristian Branescu (Farul Constanta) si Ovidiu Carcei (CSM Bucuresti), urmand ca la Leinster (Irlanda) sa se deplasaze Cosmin Cioriciu (Timisoara) si Costica Florea (Steaua).

“In aceasta perioada tehnicienii romani vor observa antrenamentele primelor echipe ale cluburilor, vor avea discutii cu managerii si antrenorii si vor putea viziona meciuri din campionat sau ale echipelor academiilor. La intoarcerea lor, antrenorii isi vor impartasi unii altora din aceasta experienta si suntem convinsi ca vor incerca sa implementeze in cluburile unde isi desfasoara activitatea cat mai multe dintre actiunile si activitatile vizionate. De asemenea, antrenorii ce vor trai aceasta experienta, vor avea datoria ca in decursul anului 2012 sa activeze la o sectie de juniori a unui alt club decat cel la care activeaza, stimuland astfel schimbul dintre cluburile de SuperLiga si cluburile de juniori, care sunt principalele furnizoare de viitori jucatori. Dupa implementarea acestor actiuni vom analiza beneficiile aduse si vom incerca perpetuarea acestor evenimente”, a declarat Antrenorul Federal Daniel Mitrea pentru www.super-liga.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu