joi, 5 ianuarie 2012

Danny Care a fost exclus din echipa Angliei pentru Turneul celor Şase Naţiuni

La Cupa Mondială de rugby din Noua Zeelandă, toamna trecută, englezii au ţinut prima pagină a tabloidelor prin isprăvile lor extrasportive. Noul antrenor, Stuart Lancaster, e decis să reinstaureze disciplina. El l-a exclus din lotul pentru Turneul celor 6 Naţiuni pe Danny Care.

În vârstă de 24 de ani, rugbystul englez a fost prins beat de două ori în interval de trei săptămâni! La 10 decembrie, după ce întrecuse măsura la consumul de bere, acesta a făcut scandal şi a fost arestat. Atunci, mijlocaşul de grămadă a fost amendat de club, însă Federaţia Engleză de Rugby (RFU) nu s-a implicat. De Anul Nou, situaţia s-a repetat. Care a urcat beat la volan, iar poliţia engleză l-a reţinut, urmând a apărea în faţa tribunalului în 16 ianuarie. De data aceasta, RFU nu l-a mai iertat, iar antrenorul interimar al Angliei, Stuart Lancaster, a anunţat că l-a exclus din lotul care pregăteşte Turneul celor 6 Naţiuni.

Selecţionerul a fost categoric: "Este a doua arestare a sa în trei săptămâni din cauza problemelor cu alcoolul, ceea ce este total inacceptabil".Convocat de 32 de ori la naţională, Danny Care nu a participat la Rugby World Cup 2011 din cauza unei accidentări la picior. Jucătorul a fost nevoit să accepte excluderea sa: "Vreau să subliniez că în niciun moment nu am fost conştient că am depăşit cantitatea de alcool permisă, însă recunosc că nu ar fi trebuit să urc la volan. Trebuie să accept consecinţele".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu