miercuri, 30 noiembrie 2011

Vlaicu si Lucaci la RCM Universitatea Timisoara


  "Zvonurile" se confirma inainte de finala Cupei Romaniei: Timisoara i-a transferat pe stelistii Florin Vlaicu si Viorel Lucaci. Dan Dinu, finantatorul Timisoarei, a anuntat acest lucru, explicand si ca cei doi sunt doar "primul val" al transferurilor ce vor fi facute de echipa sa.
RCM Universitatea Timisoara joaca tare pe piata transferurilor si i-a inregimentat de urgenta pe stelistii Vlaicu si Lucaci cu doua zile inaintea marii finale a Cupei Romaniei cu CSM Stiinta Baia Mare. Cei doi proaspeti vicecampioni ai Romaniei vor juca in galben-albastru sambata, 3 decembrie, la Alba Iulia.
 
  Medaliata cu bronz in Superliga Nationala zilele trecute, RCM Timisoara se pregateste pentru ultima finala a anului pe care nu concepe sa nu o castige. Sambata, la Alba Iulia, elevii lui Cosmin Cioriciu infrunta campioana ultimelor trei editii de campionat in finala Cupei Romaniei.
Oficialii clubului banatean s-au miscat repede si si-au asigurat serviciile a doi jucatori de echipa nationala. Astfel, jucatorul de linia a II-a Viorel Lucaci si fundasul Florin Vlaicu, ambii de la Steaua Bucuresti, au devenit jucatorii RCM-ul cu drept de joc pentru finala Cupei. Finantatorul banatenilor a anuntat ca transferul celor doi rugbisti reprezinta doar primul val dintr-o serie de 10 transferuri ale iernii.
 
  „Lucaci si Vlaicu sunt jucatorii nostri si ne vor ajuta sa aducem Cupa la Timisoara. Ei sunt primii dintr-o lista de 10 jucatori pe care ii vom aduce la Timisoara in aceasta iarna. Toti vor fi jucatori foarte valorosi”, a explicat Dan Dinu.
 
  Conducatorii banatenilor s-au grabit in luarea acestor decizii dupa evenimentele ultimelor zile. Timisorenii i-au pierdut din cauza unor probleme de sanatate pe capitanul Stelian Burcea si pe David Palu, doi titulari de baza care s-au alaturat unei liste ce ii mai cuprinde pe internationalii Lemnaru si Fercu, ultimul suspendat abuziv de federatie la presiunea baimarenilor.
 
  Proaspetii campioni au avertizat ca transferurile celor doi jucatori pe axa Steaua – RCM ii vor determina sa trimita in teren o echipa formata din multi jucatori tineri, la fel cum au procedat si in ultima etapa a sezonului regulat cand au invins-o pe Steaua.
 
  „Sa trimita pe cine vor in teren. Probabil cauta scuze in cazul unui esec. Se tem de Timisoara pentru ca stiu ca de data asta va fi altfel. In meciul din semifinale abia ne-au batut acasa la ei cu sprijinul arbitrului. Cand jucam pe teren neutru si cu arbitraj neutru brusc nu le mai convine pentru ca stiu si ei ca ii batem”, a precizat Dinu.
 
  Finala Cupei Romaniei se disputa sambata, 3 decembrie, de la ora 13, pe stadionul Cetate din Alba Iulia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu