miercuri, 23 noiembrie 2011

Banca Monte Crociati 3-34 Worcester Warriors

Italienii de la Crociati Parma au pierdut in etapa a doua a Amlin Challenge Cup, in fata britanicilor de la Worcester, pe propriul teren, cu scorul de 34-3.

Britanicii au castigat detasat si au reusit sa acumuleze punctul bonus ofensiv, prin care au egalat Bucharest Wolves in clasament.

Worcester a marcat cinci eseuri, prin Drauniniu, Pennel (2), Arscott si Gulliver. Tabela a fost completata de Gray cu doua transformari si o lovitura de pedeapsa. Alte doua puncte suplimentare au fost inscrise de Goode, tot dintr-o transfromare.

Singura reusita a gazdelor i-a apartinut lui Zucconi, din lovitura de pedeapsa.

Clasament:

1 Stade Francais Paris 2 2 0 0 9
2 Worcester Warriors 2 1 0 1 5
3 Bucharest Wolves 2 1 0 1 5
4 Banca Monte Crociati 2 0 0 2 0

Patru infrangeri pentru romani in Cupele Europene

Jucatorii romani angrenati in Cupele europene de rugby au inregistrat in aceasta etapa patru infrangeri.

Bayonne – Bordeaux-Begles 20-3. Duelul francez al grupei a treia a insemnat un succes facil pentru gazde, care s-au impus fara probleme in fata celor de la Bordeaux. Fundasul Bouillon a marcat primele puncte, prin doua lovituri de pedeapsa, in minutele 5 si 15, dupa care Bayonne a primit un eseu de penalitate, transformat de acelasi Bouillon, in minutul 21. Silviu Florea, internationalul roman care este legitimat la Bordeaux, a fost trimis pe teren din startul reprizei secunde, la pauza tabela indicand 13-0. Lopez a marcat din lovitura de pedeapsa pentru oaspeti in minutul 47, insa eseul lui Haare, din minutul 56, transformat de bouillon, a inchis tabela. Bayonne este lidera grupei, cu 9 puncte, urmata de London Wasps cu 5 puncte.

Newport – Perpignan 23-13. Echipa romanilor Tincu si Tonita, Perpignan, a pierdut in etapa a doua a Amlin Challenge Cup pe terenul galezilor de la Newport, cu scorul de 23-13. Gazdele au inceput tare, iar Evans a culcat balonul in terenul francez de tinta, in minutul 14. Tovey a transformat, iar in minutul 21 a urcat scorul la 10-0, printr-o lovitura de pedeapsa. Jones a marcat si el un eseu, in minutul 24, iar Tovey a transformat din nou. Hook a stabilit scorul pauzei la 17-3 pentru gazde, prin transformarea unei lovituri de pedeapsa, in minutul 35. Tot uvertura oaspetilor a inscris si primele puncte ale mitanului secund, in minutul 45, printr-o alta lovitura de pedeapsa. Cealalta uvertura, Tovey, a inschis insa meciul prin doua dropgoluri in minutele 56 si 61, asigurand succesul echipei sale.
Eseul lui Plante, din ultimul minut, transformat de Hook, a fost tardiv pentru Perpignan, care l-a avut in teren timp de 51 de minute pe inchizatorul Tonita. Newport este lidera in grupa, cu 9 puncte.

Lyon – Toulon 19-26. Lyonezii, fara Manta si Balan, nu s-au putut impune in fata conationalilor de la Toulon, care au castigat cu scorul de 26-19, oferindu-le insa satisfactia gazdelor de a acumula punctul bonus defensiv. Lyon a inscris un eseu, prin Bonrepaux, cu cinci minute inainte de final, prea tarziu insa pentru a intoarce soarta partidei. Tot pentru gazde au mai punctat Loursac, transformare si trei lovituri de pedeapsa, si Sadourny, dropgol. Punctele oaspetilor au venit in urma celor doua incercari semnate de Lovobalavu si Loamanu, completate de Dumora, o transformare si trei penalitati, dar si de Wilkinson, o transformare si o lovitura de pedeapsa.

Cardiff Blues – London Irish 24 – 18. Rugbystul roman Paulica Ion a pierdut al doilea meci consecutiv in cadrul Heineken Cup, cu echipa sa de club, London Irish. englezii s-au inclinat in deplasare, in fata galezilor de la Cardiff Blues, cu scorul de 24-18, cucerind totusi punctul bonus defensiv.
Pilierul roman a fost in teren incepand cu minutul 42.
In celalalt joc al grupei, scotienii de la Edinburgh au castigat fantastic cu 48-47 in fata echipei lui Chabal, Racing Metro 92 Paris, dupa un meci in care fiecare echipa a marcat cate 5 eseuri. Astfel, francezii au reusit o performanta rarisima, cucerind in aceeasi partida doua puncte bonus. Unul pentru marcarea a patru eseuri si unul defensiv, pentru ca au pierdut la doar un punct diferenta. Pe de alta parte, Edinburgh se afla la a doua victorie la doar un punct diferenta, dupa 20-19 cu London Irish, saptamana trecuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu