sâmbătă, 21 mai 2011

Rugby Apartments for Sale



10 astfel de apartamente sunt de vanzare pe Strada Rugbyului. Nu e nici o gluma, puteti citi cele ce urmeaza ca sa va convingeti. Legendarele apartamente de pe Strada Rugbyului sunt construite in stilul traditional Jeffersonian in apropiere de Universitatea din Virginia, in Statele Unite. Oferind formate diferite de apartamente cu 2 sau 3 dormitoare, locuintele incanta cu usile frantuzesti, peretii din caramida, semineul si accesoriile din metal turnat alaturi de care cumparatorii gasesc facilitati moderne, parchet in nuante la moda, echipamente nou-noute in bucatarie si locuri de parcare rezervate in curtea interioara.

Sa tot traiesti pe Strada Rugbyului, nu-i asa? Simt ca tot sunteti neincrezatori asa incat iata poza, oricum mai jos aveti si linkul catre oferta.Revenind, iata alte cateva dintre caracteristicile apartamentelor:
Arhitectura Jeffersoniana
Apartamente spatioase
Unele dintre locuinte au inaltimea de 2,74 metri
Pardoseli refacute
Toate camerele sunt pre-cablate pentru telefon, cablu si Internet

Si facilitati separate de apartamente dar disponibile locatarilor:

Business Center prevazut cu Internet gratuit si fax
Camera de studiu
Camera spectaculoasa pentru vizionare (dotata cu TV, DVD, etc)
Sala de jocuri cu masa de biliard
Sala de cinema cu 22 de locuri (locatarii isi pun singuri filmele)
Sala de fitness prevazuta cu aparate Nautilus si Cardio

Iata alte imagini si link-ul catre pagina de unde am luat informatiile. Asa incat, daca vreti sa va mutati pe Strada Rugby-ului, aveti acolo telefon, e-mail, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu