marți, 10 aprilie 2012

10 jucatori citati dupa CSM-Timisoara

FRR a convocat la Comisia de Disciplina 10 jucatori care au comis diferite infractiuni in timpul partidei CSM Bucuresti – Timisoara si care au fost nominalizati de Comisia de Citare dupa analizarea inregistrarii partidei.

La intalnire vor mai participa arbitrul intalnirii (Horatiu Bargaunas), Observatorul Oficial al partidei (Dumitru Alexandru) si reprezentanti ai cluburilor.

Audierile vor incepe miercuri, 11 aprilie, ora 15.00, la sediul FRR.

Cluburile au obligatia de a prezenta in cursul zilei de astazi un punct de vedere care va fi transmis Comisiei de Disciplina inainte de audieri.

Jucatori citati CSM Bucuresti: Zapan P., Murgoci C., Surugiu F., Ivan F.
Jucatori citati Timisoara: Moala V. – cartonas rosu, Burcea S. – cartonas rosu, Tuiatua B., Calafeteanu V., Sola J., Balan P., Tinus Linee – antrenor secund Timisoara

Va prezentam integral punctul de vedere al Comisiei de Citare (meciul poate fi urmarit pe rugbytv.ro).

Comisia de citare, vizionind inregistrarea jocului CSM Bucuresti – RCMUV Timisoara, a constatat urmatoarele faze pasibile de eliminare definitiva (timpii de mai jos reprezinta momentele inregistrarii video de la care incep fazele in discutie) :

1. 25:00 – jucatorul 13 albastru (Tuiatua B.) efectueaza un placaj sulita asupra unui adversar.
2. 49:11
a) – jucatorul 9 albastru (Calafeteanu V.) il ia de git din spate pe nr 9 galben (Surugiu F.), il loveste si apoi se bruscheaza reciproc.
b) – jucatorul 1 galben (Zapan P.) il loveste cu pumnul din spate pe 9 albastru.
c) – jucatorul 6 galben (Murgoci C.) loveste cu piciorul un adversar cazut la pamint si apoi se retrage la citiva metri.
3. 1h 01:10
a) – jucatorul 12 albastru (Sola Johnny) efectueaza un placaj inalt periculos asupra unui adversar care, drept urmare, a primit ingrijiri medicale.
b) – jucatorul 1 galben (Zapan P.), dupa placajul periculos mentionat mai sus (si dupa fluierul arbitrului), se repede la 12 albastru si il loveste cu pumnul din spate.
c) – jucatorul 17 albastru (Balan P.), in aceeasi faza, alearga, se opreste, si apoi de la 8 – 10 metri se repede si il loveste de mai multe ori cu pumnul pe jucatorul 1 galben.

De asemenea, mai atragem atentia si asupra urmatoarelor evenimente:

4. 1h 24:18 – jucatorul 12 galben (Ivan V.), la marcarea unei incercari de catre 15 albastru (Fercu C.), se arunca intentionat cu umarul pe jucatorul aflat la sol.
5. – Tinus Linee (Timisoara), care era trecut pe Anuntul Oficial ca brancardier si, in timpul jocului, dotat cu vesta de carator de apa, a stat pe partea opusa spatiului tehnic (contrar prevederilor ROAR) intrind de mai multe ori in cimpul de joc in perioadele in care nu avea voie.

George Bargaunas
Valeriu Toma
Florian Dudu

Bucuresti, 09 aprilie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu