vineri, 16 martie 2012

Primul XV al României!

Antrenorii naționalei de rugby, Harry Dumitraș, Eugen Apjok și Marius Tincu, au operat unele schimbări în XV-le cu care vor începe partida cu Spania, de mâine, de la Madrid, comparativ cu aceea care a pierdut (13-19), la București, sâmbăta trecută.

Accidentat la picior, Daniel Carpo nu a făcut deplasarea, fiind înlocuit cu Adrian Ion. Pe linia de treisferturi, Iulian Dumitraș a fost trecut de pe poziția de fundaș la uvertură, în locul lui Florin Vlaicu. Cu numărul 15 va apărea băimăreanul Ionuț Niacșu.

De asemenea, Marius Tincu a fost trecut în rezervă, ca taloner fiind titularizat Andrei Rădoi. În aceste condiții, căpitan al "stejarilor" va fi linia a doua Cristian Petre.

Pe lista rezervelor figurează Valentin Popârlan, care nu a fost folosit contra Georgiei.

Meciul Spania - România se dispută mâine, de la ora 17.00, la Madrid, fiind transmis în direct de Digi Sport 1.

Disputa contează pentru ediția 2011/2012 a Cupei Europene a Națiunilor. România are nevoie de victorie, eventual cu bonus ofensiv, pentru a se clasa pe primul loc după meciurile din acest an. De asemenea, un succes va consolida poziția a doua deținută de "stejari" în ierarhia generală.

Iată lista celor 22 de jucători români reținuți pentru acest meci:

ROMÂNIA: 15. Ionut NIACȘU - 14. Mădălin LEMNARU, 13. Csaba GAL, 12. Cristian DINIS, 11. Adrian APOSTOL - (md) 10. Iulian DUMITRAȘ, (mg) 9. Valentin CALAFETEANU - 7. Adrian ION, 8. Mihai MACOVEI, 6. Andrei GORCIOAIA - 5. Cristian PETRE (C), 4. Valentin URSACHE - 3. Paulică ION, 2. Andrei RĂDOI, 1. Andrei URSACHE.

Rezerve: 16. Marius TINCU, 17. Mihaiță LAZAR, 18. Alin COSTE, 19. Valentin POPÂRLAN, 20. Florin SURUGIU, 21. Constantin GHEARĂ, 22. Dorin MANOLE, 23. Flavius DOBRE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu